Wil je meer maar heb je niet de motivatie om er ook echt iets aan te doen of weet je niet waar je moet beginnen? Ga dan heel veel geld uitgeven!!! Dan besef je weer hoe snel het allemaal weg kan zijn en heb je hopelijk ook weer de motivatie om er hard voor te gaan werken. Als je dat net iets te drastisch is, maak dan een tweede rekening aan en stort hier voor een par maanden geld op. Het liefste open je een rekening bij een andere bank. Dit geld is weg, foetsie. Op het moment dat je een goed idee hebt voor een bedrijfje of je wilt ergens in investeren, dan heb je die extra rekening. Het geld is dan al lang niet meer ‘echt’ van jou, het was in je gedachten allang uitgegeven. Als je het nu verliest zal het dus ook veel minder pijn doen. Als je nu nogsteeds niet de motivatie hebt moet je toch echt eens wat strenger voor jezelf zijn of stoppen met zeggen dat je iets wilt ondernemen. Als je zover bent dat je weet wat je wilt gaan doen en ook het lef hebt om te starten maar niet weet waar, hou dan deze site in de gaten. Ik zal in de nabije toekomst een aantal handige tips geven. Lees ook dit artikel waardoor je de slides van de KvK startersdag kunt downloaden.

Succes!