Afgelopen weekend was de startersdag van de Kamer van Koophandel. Puur uit nieuwschierigheid en de hoop er iets te leren ben ik ook even wezen kijken. Helaas kreeg ik al snel de indruk dat het meer gericht was op de aanbiedende kant dan de vragende kant. Je kon er boekhoudpakketten aanschaffen, mensen inhuren die logo’s ontwerpen, of met coaches en consultants praten. De stand waarvan ik wel het nut inzie was die van de Belastingdienst. Helaas stond daar continue een rij van een half uur, dus het leek op een tastbare vorm van de belastingtelefoon.

De lezingen heb ik uiteraard niet allemaal kunnen bijwonen en ik kan hier dus geen uitspraak over doen. Wat ik wel kan zeggen is dat de slides hier (https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/bedrijf-starten-of-overnemen/startersdag/online/handouts/) te bekijken zijn.

Doe er dus je voordeel mee!