2019 wordt het eerste echte volledige jaar voor Financieel Verstandig (FV) en om het beste uit het jaar te halen heb ik enkele doelen opgesteld. Deze zijn echter nog niet allemaal concreet gemaakt, maar moeten al wel een klein overzicht geven over wat je de komende twaalf maanden mag verwachten.

  • Inschrijving bij de KvK voor eventuele projecten in de komende maanden
  • Webwinkel opstarten (waarin is nog volledig onduidelijk)
  • Eigen producten laten ontwikkelen
  • Woningen bezichtigen (en hopelijk aankopen) voor verhuur
  • Wekelijkse artikelen met tips om geld te verdienen of te besparen

Uiteraard zal ik deze projecten documenteren zodat ieder van mijn fouten kan leren of gewoon ter vermaak kan lezen. Blijf de website dus in de gaten houden, want er belooft heel wat te gebeuren in 2019. Mocht je nog een goed idee hebben of mis je iets, laat het mij weten en dan kijk ik of we er iets mee kunnen doen!